Valószínűleg nem vagyunk egyedül azzal, hogy már nagyon várjuk a karácsonyt, és vele együtt az adventi időszakot. Miután vasárnap gyújtjuk az első gyertyát, ezúttal egy különleges koszorú elkészítését mutatjuk be Nektek.
Hozzávalók: 4 darab kávéscsésze, 4 darab gyertya vagy mécses, fehér fatál, fenyő, csillagánizs, szegfűszeg, fahéj, néhány apró gomba, facsillag

Előre biztosítunk mindenkit, nagyon látványos, de nagyon könnyen elkészíthető dekorációról lesz szó.
Első lépésként tegyünk a csészékbe a gyertyákat, a maradék résekbe pedig díszítő jelleggel tegyünk egy keveset az ánizsból és a szegfűszegből.
Ezt követően pedig csak tegyük a tálakra a csészéket, és varázsoljuk teljessé a kompozíciót a gombákkal és a csillagokkal!


Már csak az illat miatt is érdemes két tálat használni, hiszen a karácsonykor nélkülözhetetlen fenyő és fahéj így igazán tud majd érvényesülni.

A végeredmény? Rém egyszerű, mégis mutatós adventi koszorú, amelyből a barkácsolás alatt még kávézni is lehet - vagy inkább csak előtte?